user-image
Okänd
Tjej ,19 år

Hej! Jag och min pojkvän har för det mesta bara hånglat Men bestämde oss för att engång gå lite längre, han pullade mig med två fingrar och efter det så har jag blödit i en hel vecka lite då och då, jag undrar. Är jag fortfarande oskuld? Är det något som ändrats i min vagina? Tack i förväg


SVAR

Hej, 

Blödningarna kan ha orsakats av att du fått sprickor eller sår i slidan när din pojkvän pullade dig. De brukar läka av sig själva och så länge du inte blöder massor eller har ont bör det inte vara någon fara. Tänk bara på att vara försiktig och ge det möjlighet att läka. Om din pojkvän ska pulla dig i framtiden är det även viktigt att han tänker på att inte ha vassa naglar.

Att du frågar om du är oskuld antar jag har att göra med att du tänker på mödomshinnan som sägs spricka när man förlorar sin oskuld. Mödomshinnan finns dock inte och har aldrig funnits, utan vi tjejer har istället något som heter slidkrans som är slemhinneveck som sitter runt slidöppningen. Läs gärna mer på min hemsida om slidkransen: http://www.sexperten.nu/uncategorized/modomshinnan/ och http://www.sexperten.nu/uncategorized/ny-kunskap/.

Förlorat oskulden har man alltså gjort när man har haft sex och har inget att göra med en hinna som ska spräckas. Din vagina har inte förändrats, du har möjligtvis bara som sagt fått en spricka eller ett sår.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 9980

Senaste frågorna

Se Alla