user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hejsan! Jag är en tjej på 15 år och min kille är 18. Vi är jättekära i varandra och har alltid roligt tillsammans, men.. Vi har varit ihop i 2 månader och han har inte kommit hem till mig. Han säger att han inte vill. I början tog jag det okej, förstod om har var blyg för mina föräldrar. Men sen var vi ute på marknad och träffade på mina föräldrar så vi pratade en liten stund utan att han blev blyg. Men nu efter 2 månader känns det som att han borde kunna komma hem till mig utan problem, men när jag frågar säger han att han inte vill. Men jag vill inte vara hos honom jämt.. Förstår helt enkelt inte varför han inte vill, han har ingen förklaring åt det heller. Detta gör att det känns som att det är jag som bara kämpar för att få vara med honom.. Vad ska jag göra?


SVAR

Hejsan!

Vad härligt att ni är kära och att ni har det roligt tillsammans men vad jobbigt det låter med att han inte vill vara hemma hos dig om du vill att han ska vara det. 

Har du försökt prata med honom om det här och hur du känner? Kanske kan han förklara hur han känner så kan ni tillsammans komma fram till en kompromiss som passar er båda. 

Att din kille inte blev blyg på marknaden behöver inte betyda att han inte är blyg och nervös för att vara hemma hos dig, att komma hem till någon annan, speciellt någon som en bryr sig om,  kan vara väldigt jobbigt för en del personer. Kanske är han orolig för hur dina föräldrar ska reagera och hur de ska känna inför honom. 

Hoppas det löser sig!

Varma Hälsningar

Amanda


Visningar : 833

Senaste frågorna

Se Alla