user-image
Okänd
Kille ,17 år

Hej Helena Jag är en kille på 17år som är konstig enligt andra bara för att jag gillar och vara liten och ha en tjock blöja på mig som har kanse en eller rättare sagt ett par konstiga frågor! Jag vet inte vad jag ska börja med men det är så att jag älskar att använda och bära tjock blöja både hemma och ute och i skolan. Hemma så använder jag en onepiece som har för andra kanse barnsliga motiv men för mig så är det inte det inte för mig, och har den tjocka ca 1,5cm mysiga blöjan under, mer i den outfitten så ingår napp och nappflaska, men nu så börjar jag undra om det är nåt fel på mig som tycker det är så otroligt mysigt och skönt och vara liten jag brukar fantisera om att jag är 3år, storleken på min snopp är i området som kallas för baby dick om du har hört det uttrycket förut? jag undrar om min storlek på snoppen kan ha nåt med att jag gillar och vara liten och att gilla och ha blöja på mig? Känslan av blöjan mellan benen gör att jag blir jätte upphetsad som jag aldrig kommer i närheten av om jag vore utan blöjan. Vad är det som är fel på mig för det kan ju inte vara normalt att känna så här när man är 17år? Jag kommer aldrig få träffa en tjej om jag är sån här för vilken tjej vill ha en 17årig bäbis. Jag hoppas att du läser det här och kan försöka hjälpa mig!!!


SVAR

Hej,

Det är inget fel på dig för att du tänder på blöjor. När man tänder på ett föremål av något slag brukar det kallas fetish och fetishism. Just blöjor är inte helt ovanligt att tända på.

Det du beskriver låter som ABDL - Adult baby Diaper lover.

Det finns många tjejer som gillar ABDL, det gäller bara att hitta rätt, men så är det ju med all kärlek. :) Det finns en sida som heter http://www.abdlscandinavia.com/ som du kan kolla in.

Tänk på att om du ska träffa någon du pratat med på Internet, så ska ni ses på en trygg plats första gången, t.ex. på ett café eller liknande där det finns andra människor.

Lycka till!


Visningar : 4296

Senaste frågorna

Se Alla