user-image
Okänd
Tjej ,18 år

Jag får höra alldeles för ofta hur snygg jag är, mina kompisar säger att jag drar till mig killar med mitt utseende. Problemet är bara att jag har otroligt svårt att släppa in nya människor i mitt liv, jag vet inte varför det är så. Det är precis som att jag skyddar mig själv från att bli sårad, jag litar inte på någon. På fester är det alltid massor av killar som tar på mig och strular med mig men jag tycker det är väldigt obehagligt, det spelar ingen roll hur snygga och snälla de är. Alla säger nästan samma sak ”Va inte så stel” ”du är alldeles för snygg för att spela svår” ”kom igen du är alldeles för snygg för att vara såhär tråkig”. Det är jätte många killar som vill att jag ska sova hos dem, men då liksom bara skämtar jag bort det. Nu är jag trött på att ha det såhär och jag undrar om det finns några tips på hur jag kan börja lita på andra? och hur jag ska våga släppa in nya människor i mitt liv? Jag vill ju egentligen!!!


SVAR

Hej!

Ok.. Nu kanske jag kommer att låta tråkig, jag med.. Kanske kommer du att känna att jag inte svarar på din fråga, men detta svaret är den enda jag kan ge:

Jag tror att du blandar ihop att lita på andra och att känna dig bekväm i att låta andra utnyttja dig och din kropp på det viset de vill. Jag tycker inte att det är fel att vara återhållsam och inte göra saker man inte är redo för, oavsett hur man ser ut. Jag upplever att undermeningen i din fråga är, att om man är vacker så borde man göra sig själv "lättillgänglig", då man har lätt för att attrahera killar. Vem bestämmer vad du är redo för? Efterfrågan eller dina känslor? 

Snälla, ta ett steg tillbaka och ta reda på vad du verkligen vill. Låt ingen pressa dig till att vara redo för att "lita" på andra. Att våga släppa in nya människor kan vara en tillgång, men i den bemärkelsen som du pratar om, jag är inte helt säker på att du vill "släppa" in andra på det viset. Jag kan ha fel.. Men det är så jag uppfattar det.

Förlåt att jag inte svara på din fråga, men detta är det enda svaret jag är bekväm med att ge dig.

Lycka till!

Susanna 


Visningar : 1183

Senaste frågorna

Se Alla