user-image
Okänd
Kille ,15 år

kan jag sluta bli kåt om jag röker cigg, dricker, och röker hash? jag gör allt och jag är typ aldrig kåt längre.


SVAR

Hej! 

Vad bra att du skriver in till oss med din fråga! 

Att röka cigg, hasch och att dricka alkohol påverkar kroppen negativt, ens sexuella lust kan påverkas vilket kan göra att du upplever dig mindre kåt. 

På drugsmarts hemsida kan du läsa mer fakta kring tobak, cannabis och alkohol och vilken påverkan de har på din kropp och hjärna. Kika in här och här. 

Att röka hash är olagligt i Sverige och det är olagligt att både röka cigg och dricka alkohol om du inte är över 18år.  Dessa regler och lagar finns för att skydda dig, förstår att det är något som kan låta tjatigt och tråkigt men kroppen och hjärnan utveckling påverkas av användningen. Förstår även att det kan vara något som en kan ryka på axlarna åt nu men kan vara en ide att ta en funderar på om det värt att riskera sin psykiska och fysiska hälsa innan det är försent. 

Om du känner att du skulle vilja snacka med någon, så kan du chatta med mig på antingen Skype eller Facebook. Heter Amanda Andersson Fryshuset på FB och på Skype heter jag amanda.andersson.fryshuset. Ibland kan det vara skönt att prata med någon om hur en känner. 

Ta hand om dig! 

Amanda


Visningar : 1717

Senaste frågorna

Se Alla