user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Har hamnat i en liten triangeldrama. Jag är intresserad av en kille som jag spelar i samma klubb, men han är intresserad av en annan tjej. Hon tjejen har typ dissat honom då och då, och svarar inte ibland när han skriver till henne. Hon har absolut ingen fritid. men nu är det så att jag har skrivit med den här killen i 8 veckor och idag frågade jag om vi kunde ses och jag fick ”sure, vad hade du tänkt dig” men ingen av oss kom på vad vi ville göra så jag ba vi kan gå på bio, fika, promenad osv men han ba ”Naah venne, detvskulle kännas konstigt” och jag ba vilket av de? Och han ba nä asså göra nåt överhuvudtaget. Då frågade jag ”är det för att Du skriver med tjejen? Han ba ah, vi gör ju mer.. Fastän det var ett tag sen så träffades. Sen så sa jag typ ah, jag och blabla och sen bytte han ämne. Och vi fortsätter skriver men jag vet inte vad jag ska göra? Nu har jag ju ändå frågat om vi ska ses. Vi skriver rätt så mycket och han berättar saker om henne liksom så han litar väl på mig, det roliga är att de inte har gjort värsta grejen de har typ bara gått på promenad.


SVAR

Hej!

Jag förstår att detta kan vara jobbigt. Såklart är det svårt när personen man gillar är intresserad av någon annan.

Det var modigt av dig att fråga om han ville ses och hitta på något! Du har visat att du är intresserad av att lära känna honom mer. Det du kan göra är att prata med honom och berätta vad du känner. Du kan fråga vad han tänker kring er... kanske börjar han bli osäker på den andra tjejen och börjar bli intresserad av dig eller så vill han bara vara din vän. Kanske han är osäker på det själv. Det vet du inte förrän ni pratat om det. Efter det kan du ta ställning till om du vill fortsätta ha kontakt med honom eller inte, om det visar sig att han bara vill vara din vän kanske det är jobbigt att ha så mycket kontakt då du tycker om han på ett annat sätt. Eller så känns det okej för dig att bara vara vänner. Om du tycker han verkar intresserad av dig kan du ju alltid vänta ett tag och sen fråga om han vill träffas igen!

Du kan om du vill fortsätta ha kontakt med mig, antingen genom att skicka in en ny fråga/fundering eller chatta på Facebook: Viktoria Hugosson Fryshuset eller Skype: viktoria.hugosson.fryshuset. På www.natvandrare.fryshuset.se kan du se när vi är inne under veckorna. Tveka inte att höra av dig om du vill.

Hoppas det går bra för dig och lycka till!


Visningar : 1021

Senaste frågorna

Se Alla