user-image
Okänd
Kille ,18 år

Tja är en 18 årig kille som fortfarande är oskuld , och det börjar bli det enda jag tänker på . Jag vill ha sex men vet inte hur jag ska gå tillväga , har ingen aning om hur jag kommer dit. Det har verkligen blivit jobbigt när jag tänker på det att jag är 18 och oskuld är det normalt ? Blir ju bara äldre och inget händer . Jag runkar flera gånger per dag för att sluta tänka på det så mycket . Men ibland hjälper det inte, har frågat mig själv om det är nåt fel på mig som redan är arton och aldrig haft sex . Kan inte sluta tänka på det , hur ska jag komma ifrån dessa tankar egentligen???


SVAR

Hej,

Medelåldern för sexdebut ligger på 16-17 år i Sverige, vilket i sin tur betyder att de inte är ovanligt att vara 18 år och oskuld. Sedan vad som är "normalt" tycker jag du ska försöka sluta tänka på, eftersom det inte spelar någon roll. Man ska inte ha sex för att "alla andra" haft det, utan man ska ha sex för att man själv vill. Hur gammal man då är har ingen betydelse. 

Försök finna ro i dig själv och i ditt liv genom att träffa personer du trivs och mår bra ihop med. Förr eller senare kommer du träffa en person som du vill ha sex med och som vill ha sex med dig, då kommer det falla sig väldigt naturligt. 

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 3119

Senaste frågorna

Se Alla