user-image
Okänd
Kille ,15 år

Hej viktoria, jag har en fråga när det gäller kk (knull kompis) eller ett finare ord sk (sex kompis), det är så att jag hade en flickvän som det tog slut med en vecka tillbaks, och vi var tillsammans i ungefär ett halvår (lite pauser där emellan), och jag älskade henne så, men tyvärr så funkade det inte i slutändan jag gjorde slut är fortfarande ledsen över det men har lovat mig själv att gå vidare, och jag är i och för sig oskuld men det tycker jag inte spelar någon större roll, jag vet hur man har sex osv, men jag tänker att kanske genom att skaffa sig en ”SK” så lär man ju tänka på annat, jag vet inte men det känns så rätt att ha någon som man inte behöver oroa sig att bli sårad av eller såra den, bara sex. Vad tycker du om hur jag tänker, är det helt fel det här med ”SK”? Tack på förhand!


SVAR

Hej!

Vad bra att du skriver in med din fundering!

Vad tråkigt att höra om din flickvän, ibland kan det vara svårt att få en relation att fungera och ofta är det jobbigt när det tar slut. Det är någonting man kan vara ledsen över länge.

Du skriver att det skulle kännas rätt att ha en relation där man slipper oroa sig för att såra och bli sårad, jag förstår hur du tänker men jag tror tyvärr en KK- relation kan ge de exakt motsatta effekterna många gånger. Att ha den typen av förhållande kan vara väldigt komplicerat då någon lätt kan bli sårad. För att ge sig in i en sån relation gäller det att båda är med på det till 100% och att man inte har några kärlekskänslor till varandra. Detta är svårt då det är omöjligt att veta i förväg om man kommer få känslor för den andra personen eller inte. Om någon får det finns det risk för att bli väldigt sårad eller att såra någon riktigt mycket.

Har du tänkt någonting kring varför du vill det här och hur du kom fram till det? Jag funderar lite på vad du menar med "tänka på annat" ? Om du tänker på din förra flickvän mycket tror jag det kan vara svårt att lösa det med en KK-relation. Att komma över någon kan vara otroligt jobbigt och ta lång tid men det går. Ofta slutar man tänka på sin gamla partner när man blir kär på nytt!

Jag tycker du är modig som skrivit in och det är inte alls fel att ha en KK- relation. Däremot är det viktigt att veta vad man ger sin in på och ibland kan det vara lättare när man är lite äldre och har mer erfarenheter kring relationer och sex.

Om du vill prata vidare kan du antingen skriva in en till fråga eller chatta med mig på Skype eller Facebook. På www.natvandrare.fryshuset.se kan du se när vi är inne under veckorna.
Facebook: Viktoria Hugosson Fryshuset
Skype: viktoria.hugosson.fryshuset

Ha det bra och ta hand om dig!


Visningar : 1413

Senaste frågorna

Se Alla