user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej, jag gillar en kille i min klass jätte mycket! Men jag är osäker på om han gillar mig tillbaka. Han är liksom lite till och från. Vi brukar kika varandra jätte mycket och vi pratar (oftast) mycket i skolan. När vi pratar/är med varandra brukar han vara jätte mysig, hålla på med mitt hår osv. Men ibland brukar han igronera mig helt och inte prata med mig alls, förstår ingenting då och så nästa dag är han jätte pratig. Blir så himla förvirrad. Ibland är jag helt säker på att han gillar mig, som tex. efter idrotten när vi hade dans. Vi dansade tryckare och han sa att jag var så himla fina osv. Men ibland tror jag att han inte alls gör det, inte det minsta. Varför gör han såhär? Gillar han mig eller inte? åhh har ingen aning.


SVAR

Hej,

Jag förstår att du blir förvirrad över hans beteende, när han ena stunden vill mysa medans han andra stunden inte ens vill prata. Varför han beter sig så är svårt att veta, men kan t ex vara att han är osäker. 

Han verkar ändå tycka om dig, även fast han inte visar det hela tiden. Är det så att du gillar honom anser jag att du ska försöka fråga honom vad han egentligen känner för dig. Fråga honom varför han ena dagen ignorerar dig och den andra pratar en massa. Även om det kan vara lite nervöst att fråga, så får du iallafall reda på vad han känner för dig och slipper känna dig förvirrad.  

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 1129

Senaste frågorna

Se Alla