user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej, Jag är jätte kär i en kille i min klass men är osäker på om han gillar mig tillbaka. Han är liksom till och från. Vi brukar snapa varandra jätte mycket (alltså snapchat) och prata med varandra (oftast) ganska mycket i skolan. Han är jätte mysig när man umgås, han håller på med mina händer och håret osv. Men sen nästa dag är han jätte konstig och igronerar mig, prata inte med mig. Som om jag ens är där. Blir jätte förvirrad och blir då helt säker på att han INTE gillar mig. Men sen kommer dagar då han är sådär mysig, som tex. på idrotten när vi hade dans. Vi två dansade tryckare och han sa att jag var så fin osv. Och han kunde inte sluta krama mig. Eller en dag då han frågade om jag ville göra något efter skolan han har också bett om att jag ska pussa honom osv. Men sen nästa dag igronerar han mig, ja så håller han på. Fram och tillbaka liksom. Har ingen aning om han gillar mig eller inte. Som sagt blir helt helt helt förrvirrad och förstår ingenting, vad gör jag för fel liksom? Mår jätte dåligt över detta, jag vet inte varför men…Gillar han mig eller inte? Varför gör han såhär? Är jätte tacksam för svar!!!


SVAR

Hej!

Det verkar som en jobbig situation du är i, jag förstår att du blir förvirrad!

Utifrån vad du beskriver verkar det som han är intresserad. Däremot är det svårt att säga varför han helt plötsligt ignorerar dig. Kanske han blir osäker på vad du känner eller så är han osäker på sina egna känslor..? Det är i alla fall inte ett okej beteende! Det du kan göra är att prata med honom och fråga varför han beter sig som han gör. Berätta vad du känner för honom och att du tycker det är konstigt att han är olika mot dig från dag till dag. Fråga hur han tänker kring er. Kanske han inte riktigt förstår att du är intresserad eller så har han en annan förklaring.

Ta hand om dig nu och hoppas det går bra.

Du får självklart fortsätta prata med mig, antingen genom att skicka in en till fråga här eller chatta på Facebook eller Skype. På www.natvandrarna.fryshuset.se kan du se när vi är inne under veckorna. Jag heter Viktoria Hugosson Fryshuset på Facebook och viktoria.hugosson.fryshuset på Skype. Hör gärna av dig om du känner för att prata!


Visningar : 1372

Senaste frågorna

Se Alla