user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej! Jag är en tjej på 16 år. i lördags sov jag över hos en av mina närmsta tjej kompisar. Vi har ganska nära relation till varandra och kan prata om nästan allt iallafall. Men så på morgonen låg vi och kollade på tv tillsammans i soffan, vi liksom låg och myste lite. Tillslut så började vi pussas lite för vi hade gjort de kvällen innan men mest på skämt. Men sedan nu på morgonen nu då så gick de där små oskyldiga pussarna vidare till lite mer aggressivt hångel. Och jag tänkte ju hela tiden liksom vad gör jag igentligen?? Men sen så efter vi hade hånglat i säkert 15 minuter så slutade vi och hon sa ” de där var ju ganska mysigt”. Jag ska påpeka att jag blev väldigt tänd under hela grejen och tror det var detsamma för henne. Sen efter det så åkte jag hem och inget mer med de, vi hörde inte av varandra på kvällén. Nästa dag var det skola och jag tänkte verkligen på hur de skulle vara nu i skolan. Jag tyckte det var lite stel stämning mellan oss men jag försökte vara som vanligt. Men nu i efterhand och under dagen som gått har jag tänkt på att jag faktiskt inte skulle ha några problem att bli tillsammans med henne och undrar om hon tänker på samma sätt? Eller om det bara var så att vi testade och aldrig mer ska prata om det? Vad tror ni? Ska jag berätta för henne hur jag känner och hoppas att hon känner samma tillbaka eller testade vi bara?


SVAR

Hej,

Det är jätte svårt för både dig och mig att avgöra huruvida det för din tjejkompis var en engångsgrej eller om det betydde något mer. Det är endast din kompis som vet hur hon känner och därför tycker jag att du gör bäst i att fråga henne. Berätta för henne hur du känner och fråga henne vad hon känner inför dig. 

Visst kan det vara jobbigt om du är orolig att förlora en vän, men om du tycker det är värt den eventuella risken, är att fråga henne helt klart det enklaste sättet att få veta om hon tycker om dig som mer än vän eller inte. Ni har dessutom redan hånglat och har därmed kommit varandra närmare än vänner kanske vanligen gör.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 1900

Senaste frågorna

Se Alla