user-image
Okänd
Tjej ,18 år

Hej! mitt namn är Ardo, jag vill fråga två saker . första frågan är hur kan man göra ordning för sina läxor för att jag går i gymnasiet och det är för många läxor.Jag har bott i Sverige fem år och inte har gått gymnasiet innan för att det tog tid tills jag lärde mig svenska och fick betyg på alla grundskolans ämnen. Ibland det känns allt jätte jobbigt eftersom i vissa lektioner jag får panik på grund av språket.min andra fråga är vad kan jag skriva i en skoltidning alltså vad intresserar dagens ungdomar om att läsa? Tusen tack för att svarar:)


SVAR

Hej!

Mitt tips är en almanacka i bokform. Då kan du bära med dig boken och skriva upp alla läxor så att du har koll på vilket datum vissa läxor ska vara inne. När du har koll på datumen kan du planera i förväg så att du har koll på att de inte blir försenade. Se till att inte vänta in i det sista med olika läxor. Beta av dem en i taget i god tid.

När det gäller tidningsmaterialet, så är mitt tips att surfa runt på ungdomscommunitys, Ungdomar.se är perfekt. Kolla på olika trådar, vad skriver de om? Vilka svar får de? Vad diskuteras hetast? Vilka trådar är mest populära? Då kan du få lite relevant material till artiklar. 

Lycka till!

Susanna


Visningar : 1218

Senaste frågorna

Se Alla