user-image
Okänd
Tjej ,19 år

En kille på internet anklagar mig för att ha tagit någon annans bilder, men det är i själva verket är jag på bilderna. Han kallar mig fejk och att jag inte ens är en tjej bara för att jag inte har långt hår som jag hade innan.Och det känns som om att han försöker att få mig att klä av mig framför honom i cam för att bevisa att jag är tjej. Jag mår i alla fall mycket dåligt över detta och skulle behöva lite hjälp med hur jag ska göra och även för att kunna undvika att han fortsätter med någon annan.


SVAR

Vilket sajt gäller det? Går det att blocka och anmäla på sajten? Det är i så fall första steget. Går inte det, så får du väl kanske byta konto på sajten. Gå aldrig med på att klä av dig, det kan skapa stora problem framöver och han kan utnyttja dig för dessa bilder han eventuellt skulle ta då. Försök i bästa mån du kan att ignorera och att inte ha kontakt med honom.

Har du vänner så tycker jag även du ska ta hjälp av dessa, för att få stöd under tiden han trakasserar dig. Du kan ju även varna andra för honom, diskret. Bra att du även tänker på andra som kan bli drabbade av honom. Det går ju även att polisanmäla, då är det bra att ta skärmdumpar på det han skriver till dig. Jag är även övertygad om att dina föräldrar skulle lyssna och försöka hjälpa så gott de kan. Vuxna behöver närvara mer på internet för att kunna förstå hur det funkar och hur unga beter sig på nätet. Tänk på att det är aldrig ditt fel till att han håller på sådär. Det är ju han som har problem.


Visningar : 1151

Senaste frågorna

Se Alla