Frågor och svar om sex

14 Dec 2013, 21:22 738
Kille, 18 år
Question


Hej idag vaknade jag upp kåt som bara den , hade en sex dröm där jag tog min kusin bakifrån , vi hade alltså analsex i min dröm . Hon är 7 år äldre än mig . Är det normalt att drömma om att knulla sin kusin? Värför hade jAg denna dröm ? Betyder den något ? Har inte kunnat slut tänka på hur skönt det kändes i drömmen , har gått runt och tänkt på det hela dagen , känns skämmigt när jag skriver det här nu . Men jag kan inte sluta tänka på det har varit kåt hela dagen . Vad ska jag göra ?!!!
Väldigt tacksam om jag får svar på denna fråga

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Jag kan tyvärr inte svara på varför du hade denna dröm eller om den betyder något. Sexdrömmar är inte alls ovanligt att ha och kan ibland handla om personer som man inte annars skulle finna attraktiva eller som potentiella partners. Det kan vara vänner, familjemedlemmar, lärare med mera. 

Självklart kan det kännas lite skämmigt att drömma om att man har sex med sin kusin, men tänk på att det är en dröm och drömmar illustrerar inte alltid verkligheten. 

Mvh Ingrid, sexperten.nu.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar