user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej.. Jag är en tjej från en liten stad med många när tjejkompisar, vi festar en del och ibland går det överstyr. I somras hade en killkompis till mig fest och då hände de en grej som jag bara når sämre och sämre utav.. Jag låg med en kille eller ja man som var 40 år.. När detta skedde var jag 16 och väldigt full.. Det började med att massa gamlingar kom hem till den här festen och jag brydde mig inte så mycket, men efter ett tag kom den här killen fram till mig och började prata, han bjöd på öl och ja jag tyckte nog att han var ganska trevlig. Han sa till mig att han var 34 och efter ett tag började vi hångla. Jag vet att jag tänkte att det här är nog fel men jag fortsatte i alla fall. Han frågade mig ifall vi skulle gå iväg och jag sa ja men att jag var tvungen att gå iväg och fixa en sak. Det jag gjorde var att gå till min kompis och frågade vad hon tyckte jag skulle göra. Vet att det är fel och att det är jag som bestämmer men ändå, jag ville veta vad hon tyckte. Hon peppade mig till att göra det och sa att det var jätte bra för hon skulle ligga med en annan. Det slutade med att jag låg med den här killen och jag sa en gång under sexet att jag tyckte vi skulle gå tillbaka till festen för att jag inte ville mer men han övertalade mig till att stanna. Efter åt fick han tag på mitt nummer och han började ringa och smsa mig.. (han gör inte det nu längre) Först i början när det här hade hänt så tänkte jag inte på det men de senaste månaderna har det kommit fram mer och mer. Väldigt många vet om det och de skämtar om det vilket jag tycker är jobbigt men de verkar inte förstå. Det kom fram efter att han var 40 pga av att någon där kände honom och den har sagt det till mig. jag undrar bara om det är okej för mig att må dåligt över det då jag ändå var med på det? Jag kan ju inte göra något åt de men jag mår bara sämre och sämre utav det. Min bästa kompis mamma vet om det och jag är räd att hon ska säga de till min mamma.. Men ändå också ibland vill jag kunna prata om det med någon som kanske förstår mig och inte bara skämtar om det. mvh


SVAR

Hej,

Självklart har du all rätt att må dåligt över händelsen, även fast du i stunden ändå verkade medveten om vad du gjorde. För vad jag förstår det som varken tvingade eller pressade mannen dig till att ha sex med honom, utan du gick in i det och fortsatte ha sex frivilligt, eller?

Jag kan också ibland önska att jag kunde göra vissa saker ogjorda som jag gjort under livet, men det funkar tyvärr inte så. Det bästa man kan göra är att lära sig av sina erfarenheter och att i framtiden försöka att inte göra saker som inte känns helt rätt. 

Sedan tycker jag även du ska fundera över om det är så att du mår dåligt över händelsen för att du själv känner att det känns fel så här efteråt, eller om det är på grund av vad andra tycker om det. Beroende på vad du kommer fram till kanske du kan omvärdera hur du känner inför händelsen. 

Om du önskar prata med någon för att slippa må dåligt över vad som skedde mellan dig och mannen på festen rekommenderar jag dig att kontakta ungdomsmottagningen, eller så är du varmt välkommen att maila mig på fragelada@sexperten.nu alternativt skriva till mig här på ungdomar.se.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 3149

Senaste frågorna

Se Alla