user-image
Okänd
Tjej ,13 år

hej, tycker du att det är jätte taskigt att göra slut på sms för jag är tsm med en 15 årig kille och jag är 13 och jag har aldrig riktigt trivits med han och jag har inte kunnat prata med om nåt typ utan när vi va med varann så satt vi mest bredvid mina kompisar och jag satt med han fast pratade nästan bara med mina kompisar och inte med han och därför eftersom vi inte kunnat prata så mycket så vågar jag inte göra slut face to face på skolan. Är de verkligen så hemskt om man skriver ett långt sms som är ganska snällt?


SVAR

Hej!

Eftersom det verkar som ni inte varit tillsammans så länge och nästan inte pratat med varandra när ni varit själva så tycker jag inte det är så hemskt att göra slut på ett sms! Däremot kan det vara så att han blir väldigt ledsen av att du gör slut och då kan det kännas lättare för honom om du tar det face to face. Att göra slut med någon är aldrig lätt men oftast är det alltid jobbigast för den som blir lämnad. Känn efter vad du tror blir bäst för honom och för dig och ta ett beslut efter det! Det blir nog bra hur du än gör.

Om du vill kan du fortsätta prata med mig, antingen genom att skicka in en till fråga här eller chatta på Facebook eller Skype. På www.natvandrarna.fryshuset.se kan du se när vi är inne under veckorna. Jag heter Viktoria Hugosson Fryshuset på Facebook och viktoria.hugosson.fryshuset på Skype. Hör av dig om du känner för att prata.

Ha det bra och lycka till!


Visningar : 1208

Senaste frågorna

Se Alla