Frågor och svar om kärlek

27 Jan 2014, 14:49 79
Kille, 18 år
Question


hej, vet inte vad jag ska göra, träffade en tjej för 2 månader sedan som jag verkligen gillade, och hon gillade mig med, det är jag säker på, i alla fall nu i efterhand. dock gjorde jag inget vet inte riktigt varför, men för några veckor sedan såg jag i alla fall på hennes facebook att hon träffat någon. jag tror dock fortfarande hon har känslor för mig får ofta ögonkontakt när någon av oss går förbi och hon tycks alltid hitta mig först, vad ska jag göra ska jag bara glömma allt eller ska jag pröva ändå?

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej!

Tack för en jättebra fråga. Svår men bra! Jag vet inte om hon fyllt i på Facebook att hon är i ett förhållande, eller vad det är du sett. Jag tycker alltid det är bra att respektera dem som är tillsammans och inte "störa" två personer som är i ett förhållande. Däremot vet vi ju alla att när det gäller känslor, händer det ibland att man blir kär i någon trots detta. Det jag funderar över är att du kan skriva eller säga till henne, att du sett att hon verkar vara upptagen och att du respekterar det, men att du vill berätta hur du känner också. Så att hon har valet innan det kanske blir seriöst med en annan person, och att du känner att du ångrar att du inget gjorde. Några tankar från mig som jag hoppas kan hjälpa dig! /Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar