user-image
Okänd
Kille ,18 år

Hej! Jag är en kille som är 18. Jag har haft sex med min flickvän utan skydd sedan började vi använda skydd. Jag märkte att efter den gången vi hade sex utan skydd så har min kuk börjat lukta illa samt så finns det ibland små vita smuts? på kuken när man drar bak förhuden. Det jag mest är orolig över är ”Varför brukar det finnas vit smuts på min kuk och i samband med detta så luktar min kuk också illa?”.


SVAR

Hej,

Jag är lite osäker på om du menar att du fick vitt smuts och en illaluktande kuk endast efter den gång ni hade oskyddat sex eller om du har det hela tiden sedan dess. 

Om det endast var den gången efter att ni haft oskyddat sex kan det förklaras genom att när tjejer blir sexuellt upphetsade så får de ökade flytningar och blir våta (lubricerar) vilket funkar som naturligt glidmedel. Vanligt är också att killar får utlösning när de kommer och troligen är det vad du beskriver som "vit smuts" och det kan lätt börja lukta. För att få bort det är det bara att tvätta dig med ljummet vatten efteråt. 

Menar du istället att du alltid har vitt smuts och att ditt kön luktar illa kan det förklaras genom att även killar har flytningar mer eller mindre konstant, vilket blir som vitt smuts och kan lukta illa. Se därför till att tvätta dig någon gång om dagen och dra bak förhuden när du gör det för att bli ordentligt ren.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 2861

Senaste frågorna

Se Alla