user-image
Okänd
Tjej ,18 år

Hej Ingrid. vad jag vet så är jag heterosexuell och tänder på killar. Men nu har jag plötsligt gått och blivit kär i min tjejkompis. Jag har aldrig vart kär i en tjej förut och jag tänder inte på andra tjejer. Bara på henne. Jag har haft många förhållanden, alla med killar och allt har varit bra! Jag blir fortfarande knäsvag av att se en snygg kille med magrutor men blir inte det minsta tänd på av tjejers kroppar!! Ändå är jag kär i en tjej. Fattar nada.. Är jag bi?


SVAR

Hej,

Känslor är komplicerade och kan lätt göra en förvirrad. Av den anledningen behöver man inte alltid sträva efter att sätta en stämpel på vad det är man känner, utan bara försöka tillåta sig själv att känna och göra det som känns bra.

Att vara bisexuell innebär att man blir kär i både tjejer och killar. Om det är så att du blir kär i både tjejer och killar är du därmed troligen bisexuell. 

Jag ser ändå en människas sexualitet som icke konstant, den kan alltså förändras under livet. Därför tycker jag att du inte behöver försöka klura ut om du är bisexuell eller inte, utan försök istället njuta av att du är kär och kanske har du möjlighet att också uttrycka dessa känslor inför din tjejkompis.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 852

Senaste frågorna

Se Alla