user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Är kär i en 15 årig kille och jag är 13. Vi snackar rätt mycket och jag känner mig mognare för min ålder än vad jag är. Jag o han har träffats några gånger och varje gång han ger mig en kram så smälter jag. Är verkligen jättekär men rädd att han inte skulle gilla en 13åring. Hatar att vara 13 :( är detta konstigt att en 13 är tillsammans med en 15 årig kille? Jag är ju inte byxmyndig eller någonting än.


SVAR

Hej hej! 

Tack för att du skriver in till oss! 

Vad kul att du har hittat någon som du är förtjust i, du skriver att du är orolig för åldersskillnaden. När en är i den åldern ni är kan åldern spela roll, och det är därför viktigt att ni känner av varandra och ser till att vara noga med att ta hand om varandra. 

Åldern kan påverka vad en har för olika förväntningar på relationen och också vad en vill göra. Därför att det viktigt att känna efter och göra det som känns rätt för er båda. 

Förstår att det kan kännas jobbigt att vara den som är yngre, men åldern är inget som förändras över en natt och alla människor utvecklas och mognar i olika takt. 

Tänker att det är viktigt att du inte känner dig pressad och vara mogen eller "äldre" för att kunna vara med killen. Det viktiga är att du är dig själv!

Ta hand om dig!

Varma Hälsningar

Amanda Visningar : 3260

Senaste frågorna

Se Alla