user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej Jag vill veta hur mycket det kostar i London och Sverige att operation oskuld again? Snälla svara även om svaret är ungefärlig!


SVAR

Hej,

Jag kan tyvärr inte hjälpa dig med ett svar på den frågan, men jag hoppas att du tänker om efter att jag förklarat hur det egentligen ligger till med mödomshinnan som sägs spricka när man förlorar oskulden.

Mödomshinnan är nämligen en myt, vilket betyder att den alltså inte finns. Vi tjejer har istället något som heter slidkrans, som är slemhinneveck som sitter runt slidöppningen. Det är därmed även en myt att alla tjejer blöder första gången de har sex, för det finns alltså ingen hinna som ska spricka. En tjejs underliv ser likadant ut innan som efter hon haft sex, går inte på något sätt att avgöra vem som haft vaginalt samlag och inte. Du kan läsa mer om det på min hemsida, http://www.sexperten.nu/uncategorized/modomshinnan/ och http://www.sexperten.nu/uncategorized/ny-kunskap/

Om en tjej blöder när hon har sex, oavsett vilken gång det är handlar det snarare om att hon inte är tillräckligt våt eller att hon spänner sig. Därmed kan det bli små sår i slemhinnevecken som börjar blöda. 

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 1904

Senaste frågorna

Se Alla