user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej! Jag är en tjej på snart 16 år och jag är bisexuell. Jag har haft två flickvänner, (seriösa förhållanden) och sedan har jag varit på g med 1 annan men då hånglade vi mest på fester osv. Jag trivs med min läggning! Men tyvärr tror jag inte att mina föräldrar skulle göra det om jag berättar.. Hur ska jag berätta? Jag vill kunna stå för vem jag är och slippa smyga med mina tjejer. Snälla hjälp mig Kram


SVAR

user-image

Hej! 

Du är grym som vill kunna stå för din läggning och jag tycker att du har all rätt till att kunna göra det också. 
Men jag vet också att vissa föräldrar kan ta det lite svårt att ens barn kanske är bi, bög, lebb etc. Och jag vet att det kan kännas sjukt jobbigt att behöva gå runt och dölja en massa. Men vad jag tycker du ska göra är att tänka igenom ordentligt och känna efter om du verkligen är säker i dig själv. Om du nu är det så tycker jag att du ska ta små , små steg och berätta för den du mest litar på i familjen, den du tror eller vet kommer stötta dig i detta. 

Du kan ju alltid börja med att presentera dom lite smått där hemma, du kanske inte behöver vara direkt öppen med att det är din flickvän men du kan lägga fram det som en riktigt bra & nära vän. Och visa bra sidor hos er två. 

Håll fast vid det du känner och lycka till nu! 
Kramkram Nilufer. :) 


Visningar : 1264

Senaste frågorna

Se Alla