user-image
Okänd
Tjej ,11 år

Jag har försökt onanera men det går inte, jag har försökt jätte ofta men det funkar helt enkelt inte. Några tips på vad jag kan göra? Och jag har smekt min klitoris eller hur det nu stavas, och det får igång mig. När jag gör det så känner jag mig kissnödig och jag har hört att man inte kan kissa när man gör sånt. Men de kommer inget vått eller så heller ska det komma nåt vått eller? För om det ska det vad är det då med mig? Tack i förväg! Kram :)


SVAR

Hej,

Onani handlar om att upptäcka sin kropp och dess erogena zoner, finns inget rätt eller fel sätt att onanera på. Det går att använda sina händer och fingrar eller att ta till något föremål. Några exempel på vad du kan göra är att smeka din klitoris, fingerpulla dig inuti slidan eller gnugga dig mot en kudde.

Att du känner dig kissnödig när du smeker klitoris har att göra med att urinröret sitter i närheten. Kan hända att det kommer lite kiss när musklerna slappar av vid orgasm, men inte så att du kissar på dig. Dock blir man våt (lubricerar) när man är sexuellt upphetsad, det kan kännas som flytningar. Om du inte blir våt kan det t ex ha att göra med att du spänner dig och alltså inte slappnar av helt.

Kram Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 2201

Senaste frågorna

Se Alla