user-image
Okänd
Kille ,13 år

Tjena. Jag är 13 och har ett problem med min penis. Sen 5 dagar tillbaka så har jag fått trång hud och en vit gul aktig sörja har runnit konstant ur snoppen. Innan det här kom så hade jag onanerat och nånting hände med huden vid olonet, sen dess har det har kommit varenda minut, kliat som fanns och samtidigt gjort ont som fan. Min förhud har blivit väldigt trång så jag kan inte dra tillbaka den och tvätta mig. Oftast så har jag låtit smörjan rinna klart och det fastnar högst upp på olonet och torkat, då har jag dragit bord klotet. Jag har googlat i många timmar i väntan på svaret men har inte hittat. Detta börjar bli väldigt irriterande eftersom det gör så ont när jag är upphetsad. Jag har valt att ligga i sängen och spela istället för att vara aktiv.. Jag har också märkt att jag har fått några små röda prickar runt underlivet men ingenting på. Ett stort tack på förhand :)


SVAR

Hej,

Du kan nog ha fått någon form av infektion, men jag har svårt att avgöra exakt vad det kan vara. Risken för infektion ökar om man har trång förhud eftersom man då har svårt att tvätta sin penis ordentligt, men vad jag förstår det som har du inte haft trång förhud tidigare. Kanske är din penis svullen och därför har du svårt att dra ner förhuden. 

Jag rekommenderar dig att gå till ungdomsmottagningen (http://www.umo.se/Att-ta-hjalp/Ungdomsmottagning/Hitta-din-mottagning/) eller vårdcentralen för en undersökning. Där kan de troligen hjälpa dig att ta reda på vad du fått och även ge dig rätt behandling.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 2357

Senaste frågorna

Se Alla