user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hejhej! Jag har en pojkvän och vi har inte haft sex än. Men han har pullat/fingrat mig och efter det gör det jätte ont och svider och kan ibland komma blod och det gör ont när jag kissar. Jag tog en spegel och tittade och då såg jag att i slidöppningen eller ja där tampongen ska upp hade jag svullnat upp och det såg ut som 2 ”kuddar” där inne eller 2 skin bölder eller något men det försvinner efter kanske 1 dag,vad kan det vara? det är andra gången det händer nu


SVAR

Hej,

Din slidöppning har troligen svullnat upp i och med att det blivit sår efter att din pojkvän pullat dig. Att det svider, gör ont och blöder efter att din kille pullat dig kan bero på flera olika saker. Det kan vara att du inte vart tillräckligt våt, att du spänt dig eller att din kille har vassa naglar som gjort att det blivit sår. 

Försök därför prata med din pojkvän om det och förklara att han bör vara lite mer försiktig. Gör det ont när han pullar dig är det viktigt att du säger det till honom, så kan han t ex smeka dig utanför slidan istället. 

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 16127

Senaste frågorna

Se Alla