user-image
Okänd
Tjej ,11 år

Hej! Jag är ihop med en kille i samma ålder! Vi träffades genom hockey vi blev vänner sedan ihop! Vi sms och skypade jätte mycket vi har bråkat lite då och då! Vi sms gulliga sms! Men nu igår när jaga sms han så svarade han inte på hela dan jag skrev ett långt sms till han om att jag vill att han ska svarar annars känns det som om att han ska göra slut! Han svarade ungefär 1 timme efter om att han hade varit på en invigning och visst det trodde jag på sedan sms vi inget mera på den kvällen! Och idag när jag frågade vad han gjorde har han inte svarat! Jag har sagt att en kompis ska sms honom och han har inte svarat på det heller! Jag tycker de e jobbigt så mycket som jag e kär i honom! Om inte han svarar idag kommer inte jag Kina sova i natt de e jobbigt!


SVAR

Hej,

Ibland är det lite svårt och krångligt att vara kär och ihop. Vi människor är olika och behöver olika saker. Kanske är det så att du behöver höras mer ofta än den här killen? Ofta är det också så att man hörs mycket i början av ett förhållande, och sen kanske inte lika ofta när man varit ihop ett tag.

Kanske är det så att han har haft mycket att göra i några dagar, och helt enkelt inte hunnit svara så mycket? Jag tänker att det kan vara en bra idé att prata med honom öga mot öga, inte bara på sms eller skype. Det kan vara väldigt jobbigt att vara kär och inte veta om den andra känner likadant.

Lycka till!


Visningar : 1083

Senaste frågorna

Se Alla