user-image
Okänd
Tjej ,20 år

Hej, sen ett tag tillbaka har en kille jag va KK med för några år sedan börjat skriva till mig. Jag visste/vet att han bara är ute efter sex, men visste inte riktigt vad för sex det skulle gälla denna gången. Det va inte som sex jag varit med om innan, jag va med på att ha sex med honom, men nu i efterhand känner jag mig sjukt förvirrad av det hela. Han höll fast mig, tog stryptag, spottade på mig, drog mig i håret, bad mig säga ”jag är din hora” frågade om jag va hans hora, då sa jag nej och då slog han mig. Jag vet väl egentligen inte vad min fråga är, men vill väl veta om detta är vanligt? Kallas detta något? Eller kanske det bara är något hat mot mig som han inte fått utlopp för tidigare. /förvirrad tjej


SVAR

Hej,

Jag tror killen du träffade har lite sadistiska drag, alltså att han njuter av att åkalla någon smärta. Det är en del inom BDSM (Bondage, Disciplin, Dominans och underkastelse, Sadism, Masochism) som är ett sexuellt uttryck. Dock är det självklart viktigt att personen som tar emot smärtan också njuter av det, vilket det inte låter som om du gjorde. 

Om ni inte hade pratat om detta tidigare agerade killen på ett väldigt oansvarigt och oerfaret sätt, eftersom säkerhet är otroligt viktigt när man håller på med BDSM. Det är alltid viktigt att man pratar med varandra innan för att se så alla är med på vad som ska ske och även att man bestämmer stoppord så den undergivna kan avbryta när hen vill. 

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 1237

Senaste frågorna

Se Alla