user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Jag är oskuld, men jag tror att jag är för trång. Jag och min pojkvän, har bestämt oss för att ha sex innan årets slut. Jag är rädd för att hans snopp skall vara för stor för min slida. Så jag har testat att stoppa in saker i min slida. Jag testade med en banan, men jag fick jätte ont. Det gick bara att få in 1 cm av bananen. Jag vill så jätte gärna kunna älskar med min pojkvän, men jag är jätte jätte rädd att hans snopp inte skall komma in i mig… Jag använder super plus tamponger utan problem. Är jag för trång?


SVAR

Hej,

Slidan är väldigt elastisk/töjbar, även om en del har trängre slida än andra. Är du därför bara tillräckligt våt och sexuellt upphetsad bör det inte vara några problem för dig och din pojkvän att ha sex. Har du svårt att bli våt kan ni använda glidmedel, vatten- eller silikonbaserat om ni skyddar er med kondom. Något som också kan försvåra är om du spänner dig, försök därför slappna av när ni ska ha sex.

Om det ändå inte går för din pojkvän att få in sin snopp i dig finns det flera andra sätt att ha sex på, som t ex smeksex eller munsex.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 3291

Senaste frågorna

Se Alla