user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej Amanda, jag är en tjej på 15 bast. Jag och min kille vill ha sex så snart som möjligt. Men problemet är att jag är rädd att han (sak) är för stor för mig. Jag har testat att köra upp en banan, men dt gjorde ont och jag fick bara in lite av tippen på bananen. Jag vet inte, men är jag för trång? Jag får in super plus (tampong) hur enkelt som helt, och även ut då. Tack i för hand ! MVH rädd och osäker tjej


SVAR

Hejsan! 

Är inte ovanligt att vara nervös och osäker första gången en ska ha sex, därför är det viktigt att en tar det lugnt och tar det i sin egen takt. Sex kan en ha på en mängd olika sätt och om du oroar dig för att han ska vara för stor för dig kan det vara bra att börja annat än just penetrationssex. Ni kan till exempel ha oralsex, petting mm. 

När ni känner er reda att testa att ha penetrationssex så börja försiktigt och känn efter, om det gör ont så avbryt och testa något annat. Ofta kan det vara så att en spänner sig av nervositet vilken kan göra att det gör ont. Sex ska inte göra ont utan vara skönt! 

Om det inte skulle bli bättre så kan ni gå till närmaste Ungdomsmottagning, där kan ni få hjälp och tips :) 

Varma Hälsningar

Amanda


Visningar : 7843

Senaste frågorna

Se Alla