user-image
Okänd
Kille ,15 år

hej, Jag kan upplevas som en tråkig person som har tråkig humor men har ett varmt hjärta. Igenligt dom jag frågat. Jag har i princip bara stela samtal på skype o chattar på kik och sms… Min tjej skriver med en annan kille som jag stör mig sjukt på. hon gör det för att jag då e så tråkíg o prata med. Vad kan jag göra för att bli ”roligare”?


SVAR

Hejsan! 

Tack för att du skriver in till oss med din fundering.  Att vara rolig på skype, chatt, kik, sms osv kan vara väldigt svårt. Vissa tycker det är skönare att använda sig och "snacka" genom dessa medan andra tycker att det gör det svårare att ha ett samtal. 

Du skriver att du kan av andra upplevas som en tråkig person, vad tycker du själv? Kanske är det så att det så att du inte har samma humor som de du umgås med. 

Att din tjej skriver till andra personer, behöver inte vara ett problem, om ni båda vet vad ni känner för varandra och känner er nöjda med er relation det vill säga. Människor har olika relationer med olika människor.

Hur du ska göra för att bli "roligare" är svårt att svara, jag tycker du ska vara dig själv och vara som du tycker om att vara. Försök prata med din tjej om hur du känner.

Varma Hälsningar

Amanda


Visningar : 1074

Senaste frågorna

Se Alla