user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hej! i ca 3 dagar har jag haft orangea eller lite smått blodiga flytningar(små blodsträngar som nästan inte syns). Jag har inte haft mens på en månad ungefär, och jag har haft ganska illaluktande gula flytningar länge nu. jag är absolut inte gravid eller har nån könssjukdom. Jag har haft mens i ca 3,5 år. jag undrar vad detta beror på? Är lite smått orolig. Jag har även vaccinerat mig mot livmoderhalscancer. Tack på förhand.


SVAR

Hej,

Att flytningar ändrar färg eller luktar illa behöver inte innebära att något är fel om man inte har några symtom utöver det. Känner du däremot av att det svider eller kliar i underlivet kan det vara någon infektion.

Det jag undrar är om du eventuellt tar något preventivmedel, som t ex p-piller. I så fall kan det vara det som gör att mensen inte kommit och att du endast får små, blodiga flytningar. 

Jag rekommenderar dig iallafall att gå till ungdomsmottagningen (http://www.umo.se/Att-ta-hjalp/Ungdomsmottagning/Hitta-din-mottagning/) eller vårdcentralen för att kolla upp vad det kan vara.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 1694

Senaste frågorna

Se Alla