user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej Jag har aldrig varit kär. På allvar aldrig. Jag kan tycka både tjejer och killar ser bra ut och jag vet vad jag tycker är snyggt men det pirrar aldrig i magen eller så när jag är med någon. Flera har varit intresserade av mig och jag har haft en kille och hånglat och sånt men det var mest för att jag ville ha gjort det. Är dock oskuld och mår illa bara av tanken på att ha sex. Vad ska jag göra? Det vore så mysigt att ha någon! Det är väl inget jag tänker jättemycket på men det känns lite trist att vara ensam och jag är rädd att aldrig bli kär. Är jag asexuell?


SVAR

Hej,

Du är endast 17 år och troligen har du bara inte träffa den rätta personen. Vissa blir kära ofta och lätt, medans andra blir det mer sällan. Du är antagligen en av dom som har lite svårare att bli kär.

En asexuell person är inte intresserad av att ha sex, men hen kan fortfarande bli kär och ha relationer. Om du inte känner någon sexuell lust till någon annan individ kan du möjligtvis vara asexuell. Eller så handlar det även där om att du inte träffat den personen som får dig att känna sexuell upphetsning.

Vill du bli kär kommer du troligen bli det när du bara träffar den rätta personen. Som man brukar säga så kommer kärleken när man minst anar det.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 1497

Senaste frågorna

Se Alla