user-image
Okänd
Tjej ,13 år

De är såhär att jag har varit på ett nyårs läger. De va en kille där som börja skämta väldigt mycket med mig. Och jag gilla de. Jag tror han börja gilla mig på de lägret. För på nyårs afton så kom jag in med mina ”finkläder” och han kolla på mig ock klana värkligen upp. (Har alldrig sätt en sån ”fin” blick mot mig) Han börja prata med mig och så. Sen så på middagen på kvällen så satt han på bordet bakom mig. Och han vände huvet typ hela tin mot mig. Sista dan när vi skulle städe på natten så va jag SJUKT TRÖTT! Jag satt typ i en trapp och sov tills mina kompissar kom och reta mig. Han kom och sätte sig bredvid mig i trappen och börja prata. Sen gick han och ja satte mig neran för trappen vid ett hörn. Han kom och kolla mig i ögonen och lekte mä mina ben. Men sän när vi kom hem så skicka jag ett sms på Facebook till han. Vi börja prata som om vi gilla varan typ. Men så sa han kan inte prata mer ska lana. Så sa jag ”om du inte har något och gö på ditt lan sms:a mig” så skrev ja mitt nr. Han skicka hjärtan och gilla de ja skrev. Han sms:a mig inte så jag börja och han va typ en helt annan person. Han typ ”pallar inte sms:a jag spelar” typ Och så fråga jag han tycker du jag är jobbig/konstig? Han”lite” Jag fråga ”vrf” Han ”du spammar mig” Jag spammar inte han mä sms ja skickar typ 2 per dag Några dagar senare fråga jag samma fråga och han skrev ”Du vet redan svaret” Jag ”Asså förlåt men de känns som om du tycker jag är as jobbig och inte vill ha mitt nr” Han”de är lungt” Jag ”vill du änns ha mitt nr” Han ”ja” Jag ”men du vill ju aldrig smsa” Han”inte då” Jag ”nu då?” Han ”nej spelar” Jag”okej hej då” Hur långt brev till er som hällst men HUR SKA JAG GÖ?! Jag gillar han och han har gjort massa saker på mig så man kan tro att han gillar mig. SNÄLLA HJÄLP FORT!!


SVAR


Hejsan!

Tycker det är bra att du skriver in till oss och gör verkligen inget att ditt brev är långt :)

Utifrån det du skriver låter det som om du är förtjust i en kille som du har fin kontakt med men som inte svarar lika mycket som du vill.  Att svara på frågor som rör kärlek är verkligen väldigt svårt, för det finns ju ingen som kan veta hur den andra känner osv. Men ska göra mitt bästa för att komma med lite pepp och tankar kring din situation.

Utifrån det du skriver verkar det som du redan har försökt prata om hur du känner och att han fortfarande vill ha kontakt med dig. Alla människor är olika och vill smsa/chatta olika mycket, det behöver inte betyda att de inte är intresserade eller inte vill ha kontakt. Om en är den i vänskaps/kärleksrelationen som ständigt hör av sig eller söker kontakt kan det vara bra att försöka känna av och ge den andra personen få utrymme att känna efter och ta den kontakt som den känner. Förstår att detta kan vara jättetråkigt och jobbigt men tänker att det är viktigt att känna av den andra i relationen.

Hoppas det löser sig!

Varma Hälsningar

Amanda


Visningar : 1412

Senaste frågorna

Se Alla