user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej ja hade andra gången sex med min kille för en vecka sedan, och vi hade kondom o han såg till att allt var okej o inget hände me kondomen för han bryr om mej mycke! De tog lite sjuk ibörjan men sedan blev allt bra. Han kom på typ 5 min så vi han inte hålla på så länge… Efter de känndes allt bra. Men nu i förrgår har de börjat klia inne i slidan, eller öppningen av slidan. Och de bildas ”små vita korn där” och jae sjukt orolig nu att nåt e fel? Men ja föstår inte vad som skulle vara fel om vi hade kondom o allt va bra? Snälla snälla hjälp mej, hur kan ja få bårt kliandet?


SVAR

Hej,

Vad bra att din kille bryr sig om dig så mycket och var noga med att allt blev rätt.

Att det kliar kan vara ett tecken på att du fått någon infektion, möjligtvis svamp. Om du aldrig haft svamp tidigare är det dock viktigt att du besöker ungdomsmottagningen (http://www.umo.se/Att-ta-hjalp/Ungdomsmottagning/Hitta-din-mottagning/) eller vårdcentralen för att kolla upp så det verkligen är det, innan du eventuellt börjar behandla infektionen. 

I övrigt kan det bara vara lite irritation efter att ni hade sex, om du t ex inte var tillräckligt våt eller spände dig under samlaget. Tvättar du dig med tvål i underlivet kan det även vara det som orsakar kliandet och de små vita kornen. Du bör i så fall sluta med det och endast tvätta dig med ljummet vatten.

Om besvären fortsätter råder jag dig att gå på en undersökning för att få hjälp med att ta reda på vad det kan vara.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 2316

Senaste frågorna

Se Alla