user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hej! Jag är en tjej som fyller 15 år till sommarn. Min pojkvän fyller 18 i år, men än så länge är jag 14 och han 17, så det är ju egentligen olagligt för oss att ha sex, men vi älskar varandra, och båda är med på det, så vi har det ändå, men våra föräldrar vet inget om det. I alla fall så, jag och min kille hade sex i helgen, och jag vet inte, men kondomen typ gled lite på sniskan sen när vi tog ur den från mig, och det kom typ lite i mig tror jag, sperman asså. Och min mens skulle kommit i måndags, men det gjorde den inte, och nu är jag jätte orolig att jag typ kommer bli gravid eller något. Men ibland är det ju så att när man oroar sig över att mensen inte kommer så kommer den inte bara för att jäklas med en typ. Jag är iaf jätte orolig och jag vet inte vad jag ska göra, ska jag berätta för min pojkvän att min mens är sen? Eller är det bara onödigt att göra honom orolig också? Är jätte tacksam för svar! Tack på förhand, ha det bra!


SVAR

Hejsan! 

Vill börja med att säga att jag tycker det är supebra att du skriver in till oss. Sex är som du skriver något som båda ska vara med på och som ska kännas bra för båda. 

Det är jättebra att ni använder kondom när ni har sex, ibland kan det bli så att kondomen spricker eller glider lite isär. När det händer kan du bli gravid. 

Kan inte svara på om du har blivit gravid eller inte, men ibland kan det vara så att mensen blir sen för att en oroar sig eller som du skriver "för att jävlas". Om din mens inte har kommit en vecka efter beräknad dag tycker jag du ska gå till närmaste ungdomsmottagning och göra ett graviditetstest.  

Du skriver att du jätteorolig, jag tycker du ska prata med din kille så du slipper bära oron själv. Ofta hjälper det få prata med någon annan om hur en känner och det gör också att en inte blir ensam i oron. 

Hoppas det löser sig! 

Varma Hälsningar

Amanda


Visningar : 1234

Senaste frågorna

Se Alla