user-image
Okänd
Tjej ,18 år

Hej!! Jag är en 18 årig tjej, jag har aldrig haft en pojkvän och jag har inte så många kompisar heller. Jag är varken ful, tjock eller konstig, jag är en vanlig tjej lite blyg, snäll. Jag oroar mig inför framtiden, orolig att jag aldrig kommer att träffa någon kille att gifta mig med/leva med. Har aldrig haft nån, känns som jag är den enda i världen som inte har nån kille, kommer aldrig att träffa någon som älskar mig. Jag är mest i skolan eller hemma, finns inga i vår klass, och går inte så ofta på fest heller, det är ingen stor stad jag bor i direkt. Håller på med en sport och är med i en förening, har inte så många kompisar heller, det känns som ingen tycker om mig eller att ingen vill vara med mig, jag är ganska tystlåten jag bjuder inte på mig själv. Är det onormalt att aldrig haft en kille? är det onormalt att inte ha många kompisar?


SVAR

Hej tjejen!

Det är väldigt vanligt att längta efter en person som man kan älska och känna sig älskad utav. De flesta utav oss har en längtan att få dela med sig utav kärleken man har att ge. När man inte finner någon som man kan uppleva detta med kan man givetvis känna sig frustrerad. Hur gärna man än vill skynda på och finna sin kärlek nyss, så fungerar det det tyvärr inte så. Du kommer att finna ngn mkt speciell som du kommer att dela mkt kärlek med. Frågan är bara vart och när. 

Du skriver att du inte är nöjd med den umgängeskretsen som du har idag. Låt oss titta på hur du kan expandera dina möjligheter att finna nya bekantskaper och en möjlig partner. Förmodligen måste du göra ngt nytt som du inte gjort innan. Om du fortsätter att göra samma sak och befinna dig på samma ställen kommer du förmodligen att få samma resultat och träffa samma människor. Var modig och våga bryta dig ur dagens ekorrhjul! :) vad intresserar dig som du inte engagerar dig i idag? Vilka möjligheter finns det i din stad eller i närheten utav den? Vart har du inte befunnit dig, men önskat du hade gjort det? Skriv en lista, brainstorma! Det finns inga fel svar! Filtrera inte alls det som poppar upp. Skriv ner och analysera sen. Efter det, googla dina möjligheter. Finns det en sådan aktivitet i närheten utav dig eller kanske online? Hoppa i dammen bredvid, det kommer att finnas en hel uppsjö utav nya fiskar att bekanta sig med!

Se på alla dina möjligheter istället för begränsningar. Sök lösningar istället för att fastna i de jobbiga problemen. Det kommer att förändra ditt liv. If you have a dream, there is always a way! 

Stor kram!

Susanna 


Visningar : 1232

Senaste frågorna

Se Alla