user-image
Okänd
Tjej ,18 år

Tja. Hur träffar man någon att bli tillsammans med? hur gör man och vart? om man inte har så många kompisar eller inte finns nån i ens omgivning.


SVAR

Hejsan! 

Tack för din fråga! 

Hur en träffar någon att bli tillsammans med är en fråga som vi ofta får och som jag tror att många funderar kring. 

Ofta träffar en någon att bli tillsammans med när en umgås med olika människor i olika sammanhang. Du skriver att det inte finns någon i din omgivning eller att du inte har så många kompisar, det är inte alls konstigt eller onormalt. Men jag kan förstå att det kan kännas svårt att träffa någon att bli tillsammans med. 

Jag skulle tipsa om nätet, på nätet finns det en mängd olika sidor där en kan chatta och prata med människor med liknande intressen. Annars kan det även vara en idé att börja på någon fritidsaktivitet, eller försöka vara i sammanhang där du träffar nya människor.

Kärlek är ofta lite oberäknelig, vissa träffar någon direkt medan det för andra kan ta lite tid att hitta någon som den blir intresserad av. Vissa blir lättare kära medan det för andra tar längre tid. 

Finns heller inga direkta tips för hur en ska göra för att bli tillsammans med någon, tror det mest handlar om att umgås med personen och lära känna den för att så om det känns rätt och att känslorna uppstår. 

Lycka till! 
Amanda 


Visningar : 985

Senaste frågorna

Se Alla