user-image
Okänd
Annat ,15 år

Hej! Jag har ett problem. Jag har varit kompis med en tjej jag gillar jätte mkt men jag kan inte säga att jag är kär i henne. Sen har hon nu sagt till mig att hon är kär i mig och jag har sagt att jag inte är kär i henne. Jag vet inte vad man säger i sådana tillfällen. Så nu undviker hon mig, är säkert jätte ledsen och jag vill så gärna säga något som hjälper men jag suger på sånt, jag suger värkligen, så jag vet inte vad jag ska göra!!! Nu känns det som om vi aldrig kmr prata mer när vi har varit så nära innan. Jag bryr mig verkligen om henne!! Jag vill så gärna ha henne som en kompis. Sedan på det så är jag inte säker på om jag är kär eller inte. Har ingen aning om vad jag ska göra. Skulle bli glad om jag fick svar, tack! :/


SVAR

Hej! Tack för att du skriver hit. Det låter som att det har blivit en jobbig situation mellan din kompis och dig. Du beskriver att du tycker om henne jättemycket, men att du inte vet om du är kär i henne eller inte. Ibland kan det vara svårt att veta vilka känslor man har. Du skriver också att hon har berättat att hon är kär i dig och att hon nu verkar ledsen och undviker dig. När man berättat att man är kär i någon och inte får samma svar, så är det väldigt vanligt att man känner sig sårad och att man till och med kanske skäms ibland. Jag tycker att du ska försöka prata med henne om hur du känner. Kanske kan du berätta för henne att du verkligen tycker om henne som vän, men att du inte vet om du är kär? Förhoppningsvis kan ni fortsätta vara vänner. Vem vet, med tiden så kanske du kommer fram till om du vill bli tillsammans med henne eller om ni fungerar bättre som vänner?

Var bara ärlig mot henne. Jag tänker att det kan vara viktigt både för dig och din kompis att du förklarar att hon betyder mycket för dig.

Lycka till! Varma hälsningar Caroline praktikant på Nätvandrarna genom AmandaVisningar : 1140

Senaste frågorna

Se Alla