user-image
Okänd
Annat ,13 år

Hej jag har nyss fyllt 13 år och runkar varje dag och kollar på porr jag har typ 13 cm lång kuk men när jag har stånd så går min kuk neråt och på videos går folks uppåt och jag har prickar på toppen av kuken och jag vill veta hur man får större kuk gärna utan piller med bara händerna och om inte så piller vart finns det piller men en annan sak om man en tjej suger av nån kille räknar det som att ha sex


SVAR

Hejsan! 

Alla människor ser ut på olika sätt, vilket är helt naturligt. I porrfilmer är det tyvärr ofta endast en viss typ av kroppar som visas upp, det kan göra att många människor som inte ser ut så kan känna sig onormala eller känna sig missnöjda med sina kroppar. 

På samma sätt som porrfilmer ofta inte visar "normala" kroppar så visar porrfilmer upp en viss typ av sex, sex kan se ut på en mängd olika sätt. 

Vad det är som räknas som sex kan endast du eller de som är iblandade bestämma. Att ha sex kan bland annat vara oralsex, penetrationssex eller petting(smeksex).

Det finns inget speciellt sätt för att få kroppen att utveckla sig som en vill. Du skriver att du är 13-år, det innebär att din kropp inte är helt färdigutvecklad. 

Du skriver även att du har prickar på toppen av kuken, vad det beror på eller vad det kan vara är svårt för mig att svara på. Om prickarna svider eller gör ont tycker jag du bör gå till närmaste ungdomsmottagning. 

På umo.se, ungdomsmottagningen på nätet, kan du läsa mer om prickar/knottror på kuken och om porr. 

Ta hand om dig!

Amanda


Visningar : 4414

Senaste frågorna

Se Alla