user-image
Okänd
Kille ,15 år

Hej hej. Jag är en kille och jag har varit tillsammans men en tjej för 1,5 år sen. Hon gjorde slut. Men grejen är att jag är sjukt kär i henne fortfarande men hon vet inte om det. Hon säger att jag betyder väldigt mycket för henne att det är jag som gör hennes dagar roliga i skolan. Under dom hära 1,5 har jag försökt att göra så att hon ska gilla mig. Jag har köpt armband till henne från Spanien men hon märker inte att jag tycker om henne. Sen håller vi på mycket i skolan vi både skrattar och håller på. Men sen så har hon börjat gilla en annan kille men vi håller på likadant. Jag har jätt henne all min uppmärksamhet till henne. Vi går också i samma klass. Den dära killen hon gillar. Gillar inte henne. Vi var i fredags jag och hon och en kompis till. Hon fråga mig om jag ville komma. Sen dagen efter skrev jag till henne men hon svarar inte. I skolan så håller vi på hela tiden. Och alla i skolan säger ” åhh dom håller på” men då säger tjejen som jag gillar att ”nej skulle aldrig bli tillsammans med honom igen ”. Skulle vilja ha ett tips hur jag ska få uppmärksamhet av henne på internet med? Och att hon ska märka att jag tycker om henne och att hur jag ska få henne att gilla mig. Ibland så känns det som att hon gillar mig men sen när jag hör att hon gillar en kille så tror jag inte på det. Jag har försökt att göra henne avundsjuk genom att vart med tjejer. Men hon reagerar inte ens… Tycker bara det är så jobbigt det här med kärlek. Helst vill jag bara tappa känslorna men det går inte..


SVAR

Hej. 

Vad bra att du skriver hit med dina funderingar. Det låter som att det är väldigt frusterande att hantera känslorna till den tjejen du pratar om. Du berättar att ni ”håller på” men att hon på samma gång inte vill bli tillsammans igen, och att hon verkar gilla en annan kille. Det verkar som att det blir väldigt jobbigt och förvirrande. Skulle du kunna prata med henne om det? Kanske blir det bara jobbigare för dig om ni ”håller på” och det inte utvecklats till något mer?

Om du kan prata med henne om det, så kanske du kan få ett tydligt svar av henne själv om hur hon vill ha det. När man har känslor för någon så går det ju tyvärr inte att bara stänga av dem. Men jag tänker att det blir ännu svårare för känslorna att svalna om ni ”håller på” och det inte leder någonstans. Hoppas du kan prata med henne och att hon kan ge dig ett tydligt svar på hur hon vill ha det.

Lycka till och må så gott!

Caroline, prakitkant Nätvandrarna genom Amanda Visningar : 1034

Senaste frågorna

Se Alla