user-image
Okänd
Kille ,19 år

Hej, Jag är bra när jag pratar och käftar med killar och mina kompisar. Men när jag vill prata med en tjej innan att jag göra det, blir jag väldig stressig och vågar inte prata. Om ni kan hjälpa mig. Vad måste jag göra det är många gånger att jag blir intresserad av tjejer men kunde inte våga att gå from till tjejen och prata med henne.! Tack — Jag är en Kille.


SVAR

Hej! Tack för att du skriver till oss. Att bli nervös när man vill närma sig personer som en är intresserad av är inte alls ovanligt. Men det kan såklart vara jobbigt. Du frågar hur vi kan hjälpa dig med det.

 Det enda jag egentligen kan rekommendera är att försöka våga utsätta dig för det som du tycker är jobbigt, men att du tar det i små steg. Skulle du exempelvis kunna börja säga ”hej” till någon tjej du är intresserad av? Kanske fråga hur hon mår? Kanske börjar ni prata vidare, och det faller sig naturligt. Eller så kan du helt enkelt efter att ha sagt hej gå vidare. Att du provar dig fram försiktigt. 

Det finns tyvärr inga genvägar till att våga ta kontakt, men jag är säker på att om du försöker försiktigt och långsamt så kommer det bli lättare för varje gång du närmar dig en tjej. Jag hoppas att det kommer gå fint och önskar dig lycka till med att våga prata med tjejer du är intresserad av.

Allt gott! 

Caroline, praktikant på Nätvandrarna, genom AmandaVisningar : 1248

Senaste frågorna

Se Alla