user-image
Okänd
Tjej ,20 år

Hej igen! Det var jag som skrev om att jag inte hade haft sex ännu. Tack för dina kloka svar! Är helt med på vad du menar och jag håller med. Sen det här med förhållande, har inte haft någon kille heller. Det är också en sak jag känner mig efter med :/ har bara träffat fel killar och får bara skit varje gång jag tycker om någon, är så trött för det är samma visa varje gång jag har kontakt med killar. Dom bara leker med mina känslor och är inte seriösa och sånt är jag så himla trött på..sen ser man på stan folk som går hand i hand och pussas då önskar man att man själv också fick va i den situationen..mina kompisar har och haft pojkvän..varför inte jag??!! brukar jag tänka ibland.. Tack på förhand!


SVAR

Hejsan!

Vad roligt att du uppskattade mitt svar. 

Förstår att det kan kännas jobbigt när dina vänner och folk på stan har och  visar upp sina förhållande, när du själv känner att det är något du saknar. Är inte onormalt att känna som du känner, och som jag skrev i förra svaret så är det många som känner som du. 

Känslor och relationer är svårt, för vissa flyter det bara på medan för andra är det svårare. Varför det är så kan bero på en mängd olika saker, det kan bland annat vara slumpen eller att en har högre krav på partner. En del personer längtar så mycket efter en relation att det är mer relationen en personen som lockar. För vissa så händer det där med kärlek bara. Är svårt att säga vad det beror på, kärleken är svår att förstå sig på. 

Du skriver att du har träffat dåliga killar och att det blir samma visa samma gång, det låter jobbigt och jag förstår att du är trött på det. Tyvärr är det så att vissa personer inte beter sig okej eller inte känner detsamma som en själv, det kan göra ont och få en att må dåligt. Finns inget direkt knep för att undvika sådana situationer, men ofta brukar det hjälpa om en försöker vara öppen med vad en känner och vad en är ute efter.  

Ta hand om dig, och skriv gärna in igen om du undrar något mer!

Amanda 


Visningar : 1097

Senaste frågorna

Se Alla