user-image
Okänd
Kille ,20 år

Hej jag mår dåligt pallar inte deta mer. Jag har ingen aptipt längre, blir bara smalare o smalare, vad ska jag göra känner mig ledsen hela tiden får ångerst o värst av allt jag börjar bli rädd, har nästan tagit mitt liv när jag var 15… Jag måste få hjälp..


SVAR

Hej, tack för att du skriver in till oss med din fråga!

Jag blir både ledsen och orolig när du berättar hur du mår. Du ska absolut inte behöva ha det på det sättet. När man är ledsen och har ångest och inte har aptit kan det bero på en depression t.ex. Det är inte ovanligt, och det finns hjälp att få! Om man går omkring med en obehandlad depression kan det kännas så hopplöst att det kommer tankar på att man inte vill leva längre. Det är viktigt att få hjälp att förstå att livet kan bli ljusare igen.

Viktigast nu är att du vågar berätta för någon om hur du mår så att du kan få hjälp. Bäst är att berätta för en vuxen som du litar på, kanske en förälder, men det kan också vara en kompis förälder, skolsyster, kurator eller fritidsledare. Du kan också berätta för en vän, så kan ni tillsammans berätta för en vuxen.

Du får jättegärna kontakta någon av oss nätvandrare på Skype eller Kik. Du kan se när vi är inne på: natvandrare.fryshuset.se Du kan också chatta med en stödperson på Föreningen Tilia: http://foreningentilia.se/ 

Ta hand om dig! Du är värd att må bra!


Visningar : 1314

Senaste frågorna

Se Alla