user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hej Amanda! Det är så här att jag har varit kär cirka 3-4 än så länge i mitt liv. Men då har det vart att killen verkligen kämpat och jag faller var enda gång.. och sen blir vi liksom aldrig i hop , vi är på G i 3-4 veckor , träffas hånglar lite och sen bara drar killen , skiter i mig och mina känslor.. varför gör ”alla” killar så? I alla fall .. jag bestämde mig att när jag skulle börja 7:an skulle jag inte falla för nån kille och bara koncentrera mig på skolan , vilket gick alldeles utmärkt tills det gått ca 4 månader och jag blev lika sårad igen , och jag mådde dåligt i flera månader , Men nu till det jag verkligen vill prata om! Det dök upp en kille i mitt huvud .. ja asså han finns ju på riktigt och så han går i min skola och är 2 år äldre än mig , och han är inte som alla andra killar jag har träffat , så jag tänkte att för första gången så ska jag kämpa för nån som jag verkligen vill ha , jag blev så OTROLIGT kär , och jag hade inte ens snackat med den här killen.. men ändå var jag helt förälskad. Jag tog mig mod till att skriva till honom på Facebook , bara så här vanlig .. hej .. vad gör du osv.. Efter jag hade skrivit så fick han upp ögonen för mig , gav mig så fina blickar , blev generad varje gång han gick förbi mig , och mer och mer föll jag ju såklart.. Jag bestämde mig att skriva en gång till eftersom han visat på hur han beter sig mot mig att han verkligen vill nått , så jag skrev : hej :) . Väntade .. väntade ..1 timme ..2timmar .. han kollade på det , loggade ut. Han har inte svarat på det än .. det här var igår , och jag är så nervös över vad som händer i morgon i skolan.. Det kanske inte låter som en stor grej men jag har aldrig gillat en kille på det här sättet , han är inte bad boy eller nått sånt , han har bra betyg , sportig osv .. men jag vet inte varför han har gett mig sånna blickar ifall han inte vill ha nått med mig och göra , ursäkta ifall du fick läsa mycket men hoppas du förstår , blir mer än tacksam för ett bra svar på vad jag ska ta mig till och hjälpa mig förstå vad alla dessa killar håller på med MVH/ en orolig tjej ..


SVAR

Hej! Tack för att du skriver hit.

Det låter som att du verkligen har haft otur med de killar du varit tillsammans med. Du skriver att de killar du tidigare varit tillsammans med bara har dragit efter några veckor. Det låter jättetråkigt.

Men du beskriver också att du nu träffat en kille du verkligen tycker om vilket låter toppen! Att vara kär kan verkligen vara underbart.

Du berättar också att du tagit dig mod att skriva till honom och att han verkar uppskatta dig. Du blir nervös över hur det ska bli. Jag tänker att du bara ska försöka vänta lite och se vad som händer. Du berättar att du börjat prata med honom, men inte berättat hur du känner. Kanske känner han likadant men blir lite blyg? Det är vanligt att känna att det är svårt att erkänna för någon att man tycker om den. Han verkar ju uppskatta dig, men kanske vet han inte hur han ska gå vidare?

Mitt råd är att du bara avvaktar och ser hur han reagerar. Om han fortsätter visa uppskattning mot dig så kanske skulle du också kunna prata med honom om hur du känner? Det kan kännas jobbigt, men tänk vilken lättnad efteråt! Kanske gillar han dig lika mycket.

Lycka till och hoppas det går bra!

Varma hälsningar från Caroline praktikant på Nätvandrarna genom Amanda :) Visningar : 1095

Senaste frågorna

Se Alla