user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej! Jag heter Nicole är 17 år och jag flyttade utomlands för ca 3 månader sedan med mamma så att jag får komma bort från mina problem i Sverige och jag kan ju säga att det funkat för jag mår 1000 gånger bättre nu, Vi har släktingar från min lossas pappas sida här och vi hyrde ett hus och jag börja i skola här i Jordanien, iaf så träffade jag en kille där som är 22 år gammal och vi hänger typ varje dag och vi är tsm nu, det började lixom som något kortvarigt eftersom jag visste att det inte skulle hålla längre än tills vi åker tillbaks igen om inte kortare (jag har jätteotur med killar) men nu är det så att jag faktist har jättestarka känslor för honom, han betyder allt för mig och jag är jätterädd för att förlora honom o jag vill inte lämna honom, han är en jättebra kille och den enda jag någonsin träffat som både är snygg och har hjärna men även den enda jag haft ett förhållande med som verkligen bryr sig om MIG o inte bara vill ha mig för mitt utseende eller för att ”visa upp mig” , så jag undrar finns det nått säkert sett för honom att flytta tillbx med mig? Jag kommer inte klara av att förlora honom han är den enda anledningen till att jag slutat skada mig och slutat bry mig om att banta o hålla koll på kalorier, jag är bara så så rädd


SVAR

Hej Nicole! Vad bra att du skriver till oss. Det låter som att du har träffat en kille i Jordanien som verkligen betyder jättemycket för dig! Kärlek kan verkligen vara underbart.

Du skriver att du har haft problem och att du har skadat dig själv. Du berättar också att du förut har bantat. Det är gott att höra att du verkar må mycket bättre nu och är otroligt starkt av dig att ta dig ut från banting och självskadebeteende. 

Dock undrar jag om du har fått någon professionell hjälp när du har mått dåligt? Jag tänker att det är viktigt att du känner att du har någon trygg vuxen som du kan prata med. Kanske är det en förälder, en släkting eller någon annan vuxen som du känner att du kan lita på. Ibland kan det vara svårt att reda ut alla tankar och känslor själv.

Du skriver att du är rädd för hur det ska bli med hur du mår och med din kille när du flyttar tillbaka till Sverige. Jag förstår att det måste vara jättetungt att behöva lämna honom. Men det behöver inte betyda att ni måste göra slut. Kanske kommer ni behöva vara ifrån varandra ett tag, men jag tror och hoppas att om ni verkligen vill vara tillsammans, så kommer ni att hitta ett sätt att vara det. Kanske kan han komma och hälsa på dig när du är tillbaka, och så kan ni tillsammans fundera ut hur ni tänker på er framtid.

Jag hoppas verkligen att du känner dig trygg med någon vuxen som du kan prata med när du inte mår bra samt att du och din kille får vara tillsammans.

Lycka till med allt, kramar Caroline praktikant på Nätvandrarna genom Amanda. Visningar : 1230

Senaste frågorna

Se Alla