user-image
Okänd
Kille ,16 år

Hejsan, jag är en kille på 16 år som undrar om det är olagligt och titta på incest? Jag tänder på det, men skulle absolut aldrig göra det. Känns som rollspel när dom gör det, det är bara det. Men som sagt, bara nyfiken på om det är olagligt? Vet att det är olagligt att filma in incest porr ( Har jag hört ) Men lär ju inte vara olagligt och titta på det? När jag var inne på en sida och tittade så hängde sig allt och jag kom in på en sida som hette något speciellt, och det stod att mitt internet vart spärrat och det kom upp några saker så det inte gick att stänga ner. Så stod det att stockholms län polisen hade spärrat mitt internet och att jag måste betala in 3000kr i böter, och att jag kunde betala via att gå till en mack och köpa paysafe card. VIll gärna ha svar så fort som möjligt.. // Orolig grabb…


SVAR

Hej,

Jag vet inte riktigt vad du menar med "incestporr". All skildring av barn (under 18 år) i sexuella situationer är barnpornografi. Att tända på tabubelagda saker är inte ovanligt, men vissa fantasier ska bara vara fantasi eller "på låtsas" tillsammans med en annan vuxen partner.

Om du känner att din längtan efter att titta på den här typen av porr är störande eller gör dig orolig så kan du ringa PrevenTell på telefon: 020 66 77 88.

När det kommer till det meddelande du fick så vet jag inte vad det var. Det låter som en bluff. Du kan alltid ringa polisen och fråga anonymt.


Visningar : 2581

Senaste frågorna

Se Alla