user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hej! Det är så här att jag tycker jag är så jävla ful och tjock.. jag vet inte vad jag ska göra..? ALLA tjejer i min klass ä 1000 ggr så snygga som jag :( Vad ska jag göra?


SVAR

Hej!

Ska jag vara brutalt ärlig mot dig. Jag tror att du har en skev uppfattning om hur det verkligen är. Jag tror inte att dina klasskompisar är 1000 ggr finare än dig, eller rättare sagt, jag vet att de inte är det. Mycket handlar om att man har en skev uppfattning om sig själv vilket resulterar i en sämre självkänsla. Har man dålig självkänsla och man börjar jämföra sig själv med andra blir det i slutändan ganska tokigt.. Man trycker ner sig själv mer och mer, inte för att folket runt omkring en är så perfekta, utan för att man har uppfattningen att man själv inte är lika fin och lika "värdig". 

Jag har svarat många gånger på hur man kan arbeta upp sin självkänsla, surfa in på ngt utav de svaren och ta tillvara på det som du känner passar in på dig och tillämpa råden i ditt liv. Strunta i hur fina andra är och börja arbeta med dig själv så att du kan inse hur fin och perfekt du är!

Kram

Susanna


Visningar : 1211

Senaste frågorna

Se Alla