user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hej, jag har ett problem för det händer inget i mitt liv. Jag flyttade ut på landet för några år sen och det va då de startade… Man har inte nära till någon eller något och det händer ingenting utom alla jävla gamlingar som rastar sina hundar! Ibland tror jag att jag har blivit deprimerad eller har jävligt dålig fantasi! Min kompisar jag har i skolan är ganska tråkiga dom bara håller på med sina mobiler och är allmänt tråkiga! Det känns som jag bara slösar bort min tid att leva i några år! Jag skulle lika gärna kunnat ha sovit hela tiden. Eftersom det är ett litet samhälle så får man inte sticka ut, alla känner alla och man träffar aldrig nya människor. Jag hatar de här livet! Vad ska jag göra! (Det skulle betyda mycket om du kan ge mig ett bra råd)


SVAR

Hej på dig!

Vad intresserar dig? Vad finner du roligt? Även om man bor ute på landet och man inte har nära till olika händelser och evenemang, kan man vara kreativ och göra sitt liv roligt. Om du har tillgång till nätet, se om du kan finna något roligt online. Tänk kreativt och du får kreativa svar! Fokusera på det du faktiskt vill ha istället för vad du inte har eller vill ha. Gör man det blir ens liv väldigt negativt och man kan må rätt dåligt, ganska snabbt...

Upp med hakan och börja leta efter roliga möjligheter, vänta inte att andra så som dina kompisar, ska komma med lösningen.


Lycka till!

Susanna


Visningar : 924

Senaste frågorna

Se Alla