user-image
Okänd
Tjej ,20 år

Hej! Jag har varit borta en del från skolan pågrund av personliga själ, sen i veckan fick jag reda på att några i klassen snackat skit om mig..!? Det här var det sista jag behövde kände jag, har redan fått nog av sånt, sedan tidigare klass jag gått i. Hur som helst, jag tycker det är väldigt fegt att snacka bakom nåns rygg, för när jag väl är iskolan så vågar ingen säga ett skit sen när jag vänder ryggen till så öppnar alla munnen..Tycker du jag ska göra? Det bästa är väl bara att gå till skolan och visa att man inte bryr sig och bara va som vanligt eller? Förlåt men jag är så trött på folk nu för tiden, att alla ska lägga sig i ens liv osv. Ibland känns det som jag ligger ett steg före än alla andra när det gäller mognaden osv, vissa av mina vänner verkar inte förstå heller så ibland vet jag inte vem jag ska snacka med… Tack på förhand! :)


SVAR

Hallå, tack för att du skickade in din fråga. :) 

Fyfarao för skitnack, håller helt med dig om att det är oerhört fegt att snacka bakom någons rygg. Fattar att du är trött på att alla lägger sig i ditt liv, det har ju inte dem med att göra. Du verkar vara en stark tjej med skinn på nästan, stå på dig! <3

Att gå till skolan tycker jag är ett bra första steg, om du inte hindras (av dina personliga skäl) från det just nu. Sedan hade jag, om jag var du, ifrågasatt de personer som du hört snackat skit om dig. Ex. "Jag har hört att du tycker såhär och såhär om mig, stämmer det?" Då ställer du personen mot väggen och denne får stå till svars för vad denne sagt. Du markerar då tydligt att du inte tänker ta någon skit. Jag vet att det är ett oerhört svårt steg att ta men det kan också vara ett sätt att få slut på det.. 

Mognaden är ju tyvärr olika hos oss alla, framförallt när vi är unga. Det är svårt att mognas före sina vänner, men det kan vara skönt att veta att dem tids nog kommer ikapp, iallafall de flesta av dem. :) 

Lycka till och kom ihåg du är grym och fantastisk precis som du är! 

Kramar,

MadeleineVisningar : 1301

Senaste frågorna

Se Alla