user-image
Okänd
Tjej ,21 år

Hej igen, hoppas du kan svara på mina frågor den här gången :( jag vill veta om han är seriöst eller vill bara ligga med mig ? vi har gjort slut förra året för att han kan inte ha starka känslor för mig. ett år har gått , nu har jag varit på bio med honom i fredags men han hör aldrig av sig på vardagar… aldrig aldrig … nu sa han igen att han vill gå på bio med mig nästa gång (han sa det själv) och sluta höra av sig som vanligt… vill han bara ligga eller ?? jag har ju också känslor… jag blir sårad.. hur ska jag göra ??? VAD VILL HAN AV MIG ?? när jag var med honom då bryr jag mig om honom jättemycket, jag masserade honom m.m och det gillar han.. men när han åkte hem då är han annorlunda …


SVAR

Hejsan!

Har redan svarat på din fråga som du skickade till mig via meddelande. Men skickar över svaret här också:

Tack för att du skriver till mig.

 Självklart ska jag försöka svara på din fråga. Ibland är det många som skriver in och då kan det vara svårt att hinna svara på alla frågor som kommer in, men gör mitt bästa. 

Mitt tips till dig är att försöka prata med honom om hur du känner och fråga honom hur han känner. De enda som sitter med svaren är ni två, det är bara ni två som kan veta hur ni känner inför situationen. 

När en har kontakt med en person som en tidigare har varit tillsammans med kan det vara svårt att dra gränsen mellan vänskap och kärlek. Ofta kan det vara mycket känslor inblandade och därför är det viktigt att ni försöker prata med varandra. 

Du frågar om killen bara vill ligga, och att han aldrig hör av sig på veckodagarna. Är väldigt svårt för mig att veta, och försök prata med honom om det. 

Om du ska vara vän med honom tycker jag det ska ske på dina villkor och utifrån hur du vill ha det.

Hoppas mitt svar hjälpte dig lite. Skriv annars gärna in igen. 

Ta hand om dig!  

Amanda Visningar : 1254

Senaste frågorna

Se Alla